zaterdag 23 januari 2016

Doily haken!

Doilies, ik ben er dol op! Ik heb ze in verschillende formaten en kleuren, ze staan altijd zo gezellig op tafel, doily verslaafd dus! 

Tussen alle haakprojecten door ligt er ook altijd wel een doily, nu ook weer... 


Één van mijn favorieten doilies is de xxl-doily die ik maakte, het patroon is van Claire (http://www.byclaire.eu) uit haar eerste boek Haakgeluk. Ik gebruikte voor de xxl-variant het garen ByClaire nr. 2, in mijn favoriete kleurencombi rood-roze-oranje! 

Het stond gezellig op de kersttafel... 

Maar ook nu met de tulpjes... 

Ik hou van deze kleurencombi...

Naar mijn idee kan je niet genoeg doilies hebben, leuk voor onder de vaas, leuk voor onder dat potje... En het heeft iets kneuterigs en ja daar hou ik nou eenmaal van! 





Ik ga weer even verder met m'n doily... ;) 

Tot snel! 

Liefs Liset 







maandag 18 januari 2016

Mutsen tijd!

En toen was daar toch de winter... Brrrr!
Hoog tijd voor een leuke gehaakte muts! Eentje voor hem en eentje voor haar, lekker warm deze koude dagen door! 


Ik hou echt van de combi, rood-roze-oranje! Dus ook voor lekkere warme oortjes... 


Fijne warme winterdag! 

Lieve groetjes Liset 

maandag 11 januari 2016

Never Ending Story Shawl...

De Never Ending Story Shawl... Hij staat al een tijdje op m'n to-do lijstje, een prachtig patroon en de meest prachtige kleurencombinaties heb ik al voorbij zien komen op instagram! Het is een soort van restjes sjaal, je krijgt daardoor verschillende kleuren en elk wolletje en/of kleurtje zit wel een verhaal achter... Never Ending Story!

Ik liep tegen deze mooie oud-roze bollen aan en zocht een mooi patroon er voor, beetje romantisch mocht het wel zijn. En naar mijn idee leent dit patroon zich daar goed voor! 


Via youtube zocht ik het patroon, er staat een duidelijke uitleg op van Vonnes Creaties en ik ging aan de slag, wat een heerlijk patroon! 

Het resultaat is inmiddels te zien en ook in één kleur word ik er blij van! 


Nog even door haken voordat die af is... Maar één ding weet ik zeker de "restjes versie" gaat er ook zeker nog komen! 

Tot snel! 

Lieve groetjes, 
Liset 

maandag 4 januari 2016

Tijdje geleden...

Hallo allemaal,

Het is al even geleden dat ik hier iets heb geplaatst.... Geen idee eigenlijk waarom niet, genoeg leuks in de afgelopen maanden gemaakt om met jullie te delen! Maar vanaf vandaag gaat er weer verandering in komen ;)! 

Tante Setje is naast deze blog te volgen op instagram via @tantesetje en vanaf vandaag ook via een eigen facebookpagina, neem gezellig een kijkje! 

Via de blog, facebook en instagram ga ik jullie weer op de hoogte houden van heerlijke kneuterigheid! Leuke haaksels, taarten, diy-projecten en meer...

Ik kan jullie ook alvast verklappen dat er nog ander leuks zit aan te komen in de komende maanden, dus hou het in de gaten! 

Tot snel! 

Lieve groetjes Liset